dijous, d’octubre 23, 2008

Ens han tornat a aixecar la camisa

Bona nit,

Ja hi tornem a ser. Cornuts i a pagar el beure. Els pressupostos de l'Estat a punt d'aprovar-se sense incloure el financament pactat a l'Estatut. Això és greu de per si, però la gravetat agafa un to dramàtic quan el senyor Zapatero té els sants ... de dir que està decebut amb CiU perquè no han donat el vot a favor dels pressupostos en un moment tan crític per la crisi econòmica actual.

No tenim el que se'ns va prometre i a sobre ens anem amb la cua entre cames i criticats, de nou, per insolidaris.

Què ha passat? Que tenim uns polítics que només miren pels seus interessos a curt termini i que basen les seves decisions en el fet que la població té la memòria d'un peix, és a dir no en té de memòria.

Escoltava RAC1 diumenge passat. Parlaven de si l'estació del metro de la línia 9 al costat del Bowling Pedralbes s'havia de dir Camp Nou o no. Van posar dos talls del conseller Nadal:

- Fa 10 dies: "No es una bona idea posar aquest nom. Hi ha moltes estacions al voltant de l'estadi i si poséssim aquest nom llavors tothom baixaria allá"

- Diumenge: "Considero una extraordinària idea posar el nom de Camp Nou. Felicito al FCB per aquesta iniciativa. No en veig cap problema per dur-la a terme"

Però no importa, estan tan acostumats a mentir i a no ser castigats per fer-ho, que se segueixen pixant en els votants. Total, tornaran les eleccions i tornarà a passar el mateix. Ningú s'enrecordarà del passat i la gent tornarà a votar pel seu partit com si d'un equip de futbol es tractés.

Sense financament i criticats. De mentres els bascs donen suport als pressupostos, es porten la bona fama i gaudeixen del millor financament de l'Estat. Crítiques? Cap. Són amics.

I els socialistes catalans encara amenacen en no votar els pressupostos... Com deia l'impresentable de Mourinho, per fer teatre ja hi ha altres llocs.

No aprendrem mai

Bona nit

Jordi

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones