diumenge, de novembre 22, 2009

12 anys

Bones,
Aquest cap de setmana he estat a Barcelona. No hi ha que buscar gaire motius per venir a casa (aquesta paraula sol ser-ne el principal) pero en aquest cas n'havia un d'especial.
La promocio d l'IQS feiem 12 anys d graduats. Alla no se celebren els 10, sino els 12.
Aquesta es una d'aquelles trobades que quan ets a l'escola o a la uni penses que no arribaran mai. La veus tan llunyanes... I ves per on. Alla hi era jo.
Va ser una vetllada de sentiments diversos. Primer alegria de veure a molta gent que per multiples raons fa temps que no veig. Segon una mica d decepcio perque va assistir-hi menys de la meitat d la promocio i perque la majoria d'aquests un cop acabat el sopar van pirar-se-les amb 'l'excusa' dels nens. Altres, uns 10, molts d'ells amb familia van allargar la nit I aixo va ser el que mes va pagar la pena.
Es curios com molts d'aquests hem anat pujant a les empreses i tenim responsabilitats de contractar gent. Deviem semblar vells quan vam comencar a compartir allo de 'les noves generacions no tenen esperit de sacrifici ni ambicio'. A un company fa poc una graduada li va preguntar com era la qualitat de vida a l'empresa. Noves fornades i noves inquietuts. Gent que ho ha tingut quasi tot (una mica mes que nosaltres).
Finalment em quedo una mica amb la sensacio de bitxo raro, per residir a l'estranger i no despertar-me de nit amb plors d criatures.
Sentiments diversos i retrobats.12 anys completament diferents als que vaig somniar pero realment fantastics. Com seran els seguents 12?
Bona nit

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones