dilluns, d’octubre 31, 2005

Awesome

Bona nit dels dels States,

De nou a prop de Boston, despres de cotxes, avions, busos, etc. Estic esgotat. Uns 6000 km des de Barcelona. A mes, he combinat una estona de son (que em permet seguir despert quan al meu rellotge vital marquen les 4am), amb una estona de llegir (he acabat el llibre), amb una mica d'MBA i amb 3 pelis. En un cap de setmana he vist 4 pelicules. Quien te ha visto y quien te ve. Ahir em va agradar la peli de Fragiles i avui la de la Marxa del Pingui Emperador, un regal als ulls, a la ment i a la capacitat que te la natura de seguir sorprenent-nos.

El moment critic dels viatges als USA sempre es l'entrada al pais. Despres d'una llarga cua arribes davant d'un policia. Et mira amb cara de mala llet. Es mira el passaport. Et mira amb mes mala llet. Es mira els formularis d'immigracio. Em pregunta: on vas? A Dartmouth. Que vas a estudiar? Business. Quin any vas comencar aqui? Enguany. Posi el dit index esquerra, despres el dret. Tres segells, una grapa i adeusiau. He fet cua tanta estona que la maleta ja feia estona que donava voltes. Aixi que m'he dirigit al darrer obstacle per entrar al pais: La duana. He lliurat el formulari on deia que no portava gens de menjar (el manxego de la maleta no pot entrar en la categoria de menjar ;)). L'he donat el paper, l'he mirat. Cabia la possibilitat que em fes obrir-ho tot i llavors cagada pastoret. M'ha mirat i ha dit: awesome. Curiosa paraula aquesta. Awesome significa acollonant, brutal, increible, tremendo, espectacular... Us imagineu un poli dient-vos: acollonant? No tinc paraules.

Awesome es una paraula de moda per aqui. Es pronuncia: 'ousom' i contra mes al nord i vas la o es fa mes gran, tant que a Montreal ja diuen 'ooooooooooooooousom'. Podriem introduir aquesta paraula, a lo freak, al nostre vocabulari.

Va, em deixo ja d'ousome i us copio un text del llibre que he acabat avui i del que us he parlat molt aquests dies. Ha estat un llibre ben especial i avui m'ha fet aquest regal:

"Para poder tener una relacion con otra persona, uno debe tener una relacion consigo mismo. Si no somos capaces de abrazar nuestra propia soledad, utilizaremos al otro como escudo contra nuestra soledad. Solo cuando es posible vivir como el aguila, sin publico, se puede amar a otra persona; solo entonces puede importarle a uno que la otra persona crezca. Por consiguiente, si uno no puede renunciar a una relacion, esa relacion esta perdida"

Un petonet i molt bona nit. El cel esta precios. Estem a 1 grau centigrad.

Jordi

PD: despres de la meva critica al funcionariat podria comencar amb els periodistes. Resulta que la princesa ha tingut una nena. Tots els especialistes havien parlat de nen. En fi, vomitiva la noticia i el que la dona.

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones