diumenge, d’octubre 30, 2005

Una altra maleta (el retorn)

Les 2:38 de la matinada. Encara no he fet la maleta i tinc roba que no s'ha assecat. Sort que algun degenerat se li va ocorrer canviar l'hora, i d'aqui a 22 minuts tornaran a ser les 2. Quina bogeria. Es d'aquelles coses que hi ha tants estudis a favor de moure l'hora com de no moure-la. I ens han de seguir tocant la...

I una altra maleta es un altre viatge. Recorregut: 8:45 Casa meva - aeroport 10:30 El Prat - Schiphol (Amsterdam). 13:15 Schiphol - Boston. 16:45 Boston - Hanover. Espero arribar a la meva habitacio a les 20 h d'alla, 1 de la matinada d'aqui, despres d'unes 16 hores de viatge.

D'avui destaco que he anat al cinema amb el meu amic Xavi. Hem anat a veure Fragiles, una peli mig de por, pero forca interssant i amb un bon ritme. Llastima que hem anat a la sessio de 18:15, plena d'adolescents amb hormones bullint que s'han passat la peli cridant, xiulant, xisclant, etc. El cine te molta magia, i realment hi vaig molt menys del que a mi m'agradaria, punt a millorar.

Despres he anat a sopar amb dos antics companys de la universitat, el Xavi (un altre) i el Quim. Un restaurant de Gracia forca aconsellable pero amb un servei lamentable, per aixo no indico el nom. Aixo del servei no ho aprenem en aquest pais. Ens han fet esperar mes de mitja hora pel compte. Fins i tot ha sorgit la idea de marxar sense pagar. A USA el servei es acollonant. Aqui sembla que els fem un favor.

I l'anecdota del dia. Aquest mati he anat a engegar la moto i l'encesa electrica no funcionava. Merda. S'ha esgotat la bateria. Bueno, he arrencat manualment. He arribat on volia anar. Trec la clau del contacte i..., la moto seguia funcionant!!!!!!! Total, que no la podia deixar al carrer perque qualsevol se la podia dur. SOrt del senyor Capdevila, el crack de les motos. Al final he hagut de desmuntar-la i treure la buixia. O sigui que a la tornada tindres sorpresa en forma de reparacio i factura corresponent.

Marxo de nou amb un bon sabor de boca. Nomes han estat 10 dies, pero han estat ben intensos. Molts dinars i sopars ben especials. Paraules, abracades, missatges, el si de McKinsey. Les porto totes ben a dins. Espero que seguim en contacte en aquest mes que em resta per alla dalt.

Mil milions de petons, dema, per unes hores, estare mes aprop de les estrelles

Jordi

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones