divendres, d’octubre 28, 2005

Tornant de festa

Bona nit,

Si algu pensava que tornant a les 5 de festa no pensava escriure el blog, esta ben equivocat. Aqui estic amb moltes ganes d'escriure.

Han donat les cinc quan baixava per Brasil amb la meva moto. He vist les 4:59 a la farmacia. 10 minuts abans sortia de Bikini. Gran nit. Llarga nit.

El dia ha comencat a les 10 enlloc de a les 9 com havia programat. Sempre passa el mateix, per la nit bones intencions, i al mati si no es la grua municipal ningu em lleva. Despres d'una dutxa m'he dirigit cap a un dinar programat feia uns dies. No ha decebut. Ha estat ben ben especial.

A la tarda una mica de migdi (no estic acostumat a dinar gaire). Fins i tot m'he perdut el cor de la ciutat. Pero es que estava cansat i realment cada cop aquesta serie va a pitjor... M'he despertat amb una trucada de Madriz. Si, era McKinsey per donar-me l'OK per la segona ronda. Pel mati m'ho havien dit oficiosament, pero llavors ja era oficial. El meu ego ha pujat increiblement. Sempre agrada que et diguin que si. A partir d'ara ja veurem. Passet a passet.
He trucat a un dels meus entrevistadors i m'ha comentat coses a millorar:
- Parlar massa fort
- Introduir una mica d'humor
- Cercar aquesta quimica en la conversa

Els primers contactes sempre em son ben dificils. E, costa connectar. Despres tot va genial. Pero en una interview molt ho fa el primer contacte, i aqui, no se com, haig de millorar. Aixo si, m'ha dit que no recordava una persona que multipliques tan rapid. Ego amunt de nou. Pero no em pujara gaire, se qui soc i se d'on vinc. M'agrada vestir amb texans gastats i portar xiruques.

A la nit se'm plantejaven tres sopars. El d'animadors, el de la gent de l'antiga feina i els de l'IESE. El d'animadors era innegociable, els tenia moltes ganes de veure. Ha estat guai tornar a preparar una reunio, parlar dels nois/noies, pensar coses pel futur. En fi, molt guai. Espero no haver estat massa executiu. A vegades em passa. Sortint del sopar a les 12:30 he trucat als del sopar de la feina i encara hi eren. Aixi que he marxat amb la meva estimada moto des de sants fns al Clot. La meitat del grup estaven contents per l'amiga Maria, i l'altre meitat contents de veure'm. Sempre es guai que deixis un bon record d'arreu on vas i marxes. I a l'acabar, cap a les 2, m'he anat a Bikini a retrobar als meus companys de l'IESE. No explicare res d'alla, pero la llibertat deixa pas en molts moments al llibertinatge. Per tant 3 realitats ben diferents i ben contrastades. Pero com comentava a algu aquest mati, el mon es molt gran fora de la nostra bombolla de Maristes, i no ens adonem.

Un peto ben especial i un altre ben gran. Soc un petonaire!!!!

Jordi

PD: i jo que pensava parlar-vos d'un titular del Pais: la FAES declara que el Estatut tiene tendencias poligamicas...

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones