dijous, de desembre 15, 2005

Frase

Bona nit,

Feia uns dies que no sortia pel Born, i realment avui ha estat ben divertit. Una fondue de carn i uns mojitos han arrodonit una nit ben interessant. Una nit de quasi lluna plena (demà ho serà).

Avui ha estat un dia ple de burrocràcia i de tranquilitat. Me n'alegro d'haver estat capaç de llevar-me a les 8 del matí estan de vacances, i cap a les 8:45 estar fent jogging (footing no existeix, això em va dur a una discussió amb el profe d'anglès quan feia 2n d BUP, sempre n'ha encantat ser irreverent!!!!). Després he seguit donant de baixa a la moto, fins divendres (quan visiti per 3r cop el gran municipi de Cornellà) no ho podré fer del tot. A la tarda una estoneta a l'IESE, retrobant-me amb companys que estan d'examens mentre jo gaudeixo de vacances, i cercant, com no, el meu futur professional, que no acaba d'aparéixer.

A la nit, amb el que he començat aquest blog curtet d'avui, un sopar ben divertit pel sud Barceloní. I queda una frase: "no miris el passat amb els ulls del present". Suposo que l'ha dit molta gent, però per mi té molt de sentit, jutjar el passat amb els ulls del present trairia el passat, el present i a tu mateix.

Molts petonets i un especial amb sabor a mojito

Jordi

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones