dijous, de febrer 23, 2006

Ese Barça

Bona nit,

El dia ha començat accelerat. No he calculat b el temps per arribar a l'IESE i quan m'he adonat he sortit com un flash al carrer. Avui havia d'anar en traje. He corregut perquè passava un 70. He arribat a la parada extasiat i l'autobús estava ple. No way. Impossible entrar. He tombat el cap i hi havia un altre 70 al semàfor. En 1 minut estaria a la parada. Li he comentat a la gent que estava empenyent per entrar a l'autobús. De 5 m'ha fet cas 1. No he entès aquesta actitut. No sé si ha estat per manca de confiança, per pressa (1 minut?). Hi ha actituts humanes que mai entendré.

A la tarda he anat al metge. Tot està b. Per k em fa mal? Segurament perk quan faig jogging trepitjo malament. Almenys l'home ha estat honest. L'altre metge em va infiltrar. Aquest ha dit que no calia, i m'ha passat a un altre metge especialista en biomecànica i medecina esportiva. Sempre he admirat als professionals que saben dir ja no sé més, que són humils. Són els millors. Us el recomano per problemes de genoll. Dr. Montserrat de la Teknon.

Després he gaudit d'un partit trepidant. Fa una estona parlava amb l'Ian, un altre company del màster, aquest fan del Chelsea. Diu que ha estat un robatori. El dia del Saragossa ja us vaig dir que crec que Rijkart ha dut al Barça moltes coses, i que una d'elles ha estat grandesa. La grandesa consisteix en somriure quan es perd, malgrat hagi estat injust, i somriure menys quan es guanya. Dir que l'expulsió de Del Horno (quien te ha visto y quien te ve) és injusta ho puc acceptar. Tb puc acceptar que els penals de Geremy i Terry tampoc ho eren. Ho puc acceptar perquè sóc del Barça, i la nostra grandesa està per sobre de victòries i derrotes, som esportistes i persones. Altres, i no dono noms, són potser menys persones i menys esportistes. Avui hem vist jugar a la millor davantera del món, i potser a un jugador que marcarà una altra època al Barça. Messi, des de l'humiltat, des de la grandesa.

Bona nit

JOrdi

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones