dijous, de febrer 21, 2008

Kosovo

Bona nit,

Llegeixo i escolto amb curiositat les paraules referents a Kosovo del Ministre d'Exteriors espanyol Moratinos. Dic curiositat quan segurament hauria de dir llàstima o pena.

Espanya no reconeix l'independència kosovar. No importa que Anglaterra, Alemanya, Franca i Itàlia ho hagin fet. Espanya desitja fer el ridícul de nou. Aquí s'ha aliat a Eslovàquia, Xipre, Romania, Sèrbia, China, Rússia, Geòrgia, Sri Lanka i Vietnam. Interessant alianca. Manca Cuba.

Moratinos s'ha avancat a dir que aquest fet no senta precedent perquè en altres països es produeixi una situació similar. Òbviament es referia al País Basc i a Catalunya, com si no. Personalment no havia sentit cap reacció exacerbada a Catalunya davant d'aquest anunci (molts països s'han independitzat a Europa en els darrers 20 anys) però Moratinos ho volia deixar clar. No és no.

El que li passa a Moratinos, que és el mateix que li passa al PSOE i al PP, es que actuen així no per convicció sinó per por, per por a donar llibertat de decidir, per por a perdre. Em recorden a aquells nois i aquelles noies que no deixen sortir a la seva parella amb els seus amics o les seves amigues per por de si alguna nit alguna cosa passa. És millor lligar, així s'evita la por i s'enforteix el sentiment de seguretat. Fa por que la persona sigui ella i decideixi. Llibertinatge.

A Espanya li pot passar a algun dia amb Catalunya i el País Basc com a aquests nois i noies, que la seva parella un dia se'n farti, surti de casa i no torni mai més.

Petons

Jordi

2 Comments:

At 11:37 p. m., Anonymous Anònim said...

Estas que no pares. Feia temps que no escribies amb tanta freqüència.

És grotesc comparar la realitat de l'antiga Iugoslàvia amb l'espanyola, però sembla que tothom s'entesta a fer-ho. No hi ha sentit comú, només recerca d'analogies impossibles.
No ens mereixem els polítics que tenim. Tampoc a catalunya, on CiU i ERC han perdut la votació per donar suport a l'independència de Kosovo perque fins a 11 diputats convergents no estaven al Parlament. Molt trist. A veure si Sostres s'hi ha fixat i ho critica.

 
At 4:23 p. m., Blogger Jordi said...

Sostres va escriure sobre ahir divendres 22/2. Una vergonya

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones